Kérjük ha teheted, támogasd adód 1%-val a FUTÓBARÁTOK Egyesületet. Adószámunk: 18988132-1-08 Köszönjük!


2010.11.08
11. Tudás Útja félmaraton

November 7-én vasárnap rendezték Budapesten a 11. „TUDÁS ÚTJA” félmaratont. Az útvonal Budapest központjában, a kulturális világörökség területén haladt, a nagy múltú egyetemeket, a Parlamentet, a Magyar Tudományos Akadémiát, a Magyar Tudósok útján, Mûvészetek Palotát érintve budai és pesti oldalon egyaránt . Összekötötte a régi és új egyetemi központokat, kulturális helyszíneket, megteremtve a szimbolikus „TUDÁS ÚTJÁT”. Az idõjárás kegyeibe fogadta a versenyzõket, hisz a rakparton jellemzõ szeles idõt leszámítva igazi 13-15 fokos futóidõ volt.

A következõ kategóriákban hirdettek eredményeket, Egyetemi Nyílt Európa Kupa, Egyetemi Nemzeti Bajnokság (MEFOB), Nyílt Budapest Bajnokság, Oktatói Nyílt Európa Kupa, Középiskolás Félmaratoni Csapatverseny. Kísérõ versenyként indították el az „Akadémiai 6-os”  6 km-es demonstrációs egészségnevelési futást is.

Ávár Szilvia élete második félmaratoniát teljesítve az oktatói kategóriában a Krúdy Gyula Gimnázium tanáraként a 4. helyezést érte el.

Nettó ideje 1:38:57

Gratulálunk!


FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...