Kérjük ha teheted, támogasd adód 1%-val a FUTÓBARÁTOK Egyesületet. Adószámunk: 18988132-1-08 Köszönjük!


2010.09.01
Ajánlók

Három futóeseményt szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani:

2010.09.08. - Futás a tûzoltóváltóval

A bajai tûzoltók elhatározták, hogy német testvérvárosuk Waiblingen tûzoltóságának megalakulásának 150. évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepségsorozatra futva érkeznek. Aki kedvet, erõt érez magában és egy vidám csapattal szeretne futni 10 km-t, azt szeretettel várják szerdán 8 óra 15 perckor az 1 számú fõút 116 km szelvénynél, vagy az útvonalon mint szurkolót!

Pintér Ferenc tûzoltó alezredes levele a részletekkel itt olvasható

2010.09.18. - Bakony félmaraton

A 24,1 km-es terepfutó verseny a Bakony talán legszebb szurdok-völgyén a Cuha-szurdokon halad végig, majd a Cseszneki vár alatt lévõ Erzsébet Vendégháznál érkeznek célba a versenyzõk. A verseny során 370 méter szintkülönbséget is le kell küzdeniük a versenyzõknek. Csaknem végig széles erdei utakon halad az útvonal csak a verseny elején és végén van egy-egy rövid betonos szakasz. Több helyen át kell kelni a Cuha patakon. Frissítést három helyen biztosítanak a versenyzõk számára.

A teljes versenykírás itt olvasható

2010.09.25. - "RÓKAÛZÕK"

Péter Attila által létrehozott verseny megújításáról van szó. A futás 12 fõs csapattal, váltóban, Kaposvárról Pécsre. Ettõl az évtõl kezdve már három kategóriában (középiskolák, egyetemek, mindenki más) várnak nevezéseket.

Minden tudnivaló a www.rokauzok.hu oldalon olvasható

FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...