Kérjük ha teheted, támogasd adód 1%-val a FUTÓBARÁTOK Egyesületet. Adószámunk: 18988132-1-08 Köszönjük!


2010.09.01
Ajánlók

Három futóeseményt szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani:

2010.09.08. - Futás a tűzoltóváltóval

A bajai tűzoltók elhatározták, hogy német testvérvárosuk Waiblingen tűzoltóságának megalakulásának 150. évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepségsorozatra futva érkeznek. Aki kedvet, erőt érez magában és egy vidám csapattal szeretne futni 10 km-t, azt szeretettel várják szerdán 8 óra 15 perckor az 1 számú főút 116 km szelvénynél, vagy az útvonalon mint szurkolót!

Pintér Ferenc tűzoltó alezredes levele a részletekkel itt olvasható

2010.09.18. - Bakony félmaraton

A 24,1 km-es terepfutó verseny a Bakony talán legszebb szurdok-völgyén a Cuha-szurdokon halad végig, majd a Cseszneki vár alatt lévő Erzsébet Vendégháznál érkeznek célba a versenyzők. A verseny során 370 méter szintkülönbséget is le kell küzdeniük a versenyzőknek. Csaknem végig széles erdei utakon halad az útvonal csak a verseny elején és végén van egy-egy rövid betonos szakasz. Több helyen át kell kelni a Cuha patakon. Frissítést három helyen biztosítanak a versenyzők számára.

A teljes versenykírás itt olvasható

2010.09.25. - "RÓKAŰZŐK"

Péter Attila által létrehozott verseny megújításáról van szó. A futás 12 fős csapattal, váltóban, Kaposvárról Pécsre. Ettől az évtől kezdve már három kategóriában (középiskolák, egyetemek, mindenki más) várnak nevezéseket.

Minden tudnivaló a www.rokauzok.hu oldalon olvasható

FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...