Kérjük ha teheted, támogasd adód 1%-val a FUTÓBARÁTOK Egyesületet. Adószámunk: 18988132-1-08 Köszönjük!


2010.07.25
Sikeresen lezajlott az I. Győr-Lipót verseny

Kellemes futóidő, némi széllel fogadta az I. Győr-Lipót verseny részvevőit. Most debütált a futótársakból, barátokból, családtagokból álló rendezői stáb is. 3/4 10-kor a tandemes egységek rajtoltak el, majd 10 órakor a futók. A szigetközi úton a települések frissítőállomásai várták az áthaladókat. Győrladaméron és Ásványrárón a váltások zajlottak. A Lipóti fürdőben csodálatos környezetben kialakított célba érkeztek a futók. Sajnos a nézősereg - nyári hétvégi napokon 5000 fürdőző - hiányzott a fürdőben. Így legalább a sportolóké volt az egész, kiélvezhették az általa nyújtott lehetőségeket.

Délre elkészült a finom bográcsgulyás és egy sör mellett lehetett elemezgetni a történéseket. Az eredményhírdetésen a Nike, Coca-Cola, AMC, Papír Kontúr, Borsodi, Chio, Fapuma, RP, Fortuna Tekéző, Spuri Futóbolt ajándékait és a Lipóti Pékség meleg kenyereit kapták a díjazottak.

Az esemény hangja Péter Attila volt. Az időmérést az Agni-Timing végezte.

Köszönet a támogatóknak: Győr, Lipót, Győrújfalu, Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg, Ásványráró, Hédervár Önkormányzatai. Duna Takarékszövetkezet, Falu-Tv, Patent, MÉH, Eurokardán, SZA-BI Qualit, Seneka Bt, Fenesi Autóüveg, KŐ-LAP-DA Kft.

Médiatámogatók: Oxigén Rádió, Kisalföld, Revita TV, Győri Rádió, GYŐR.NET

Az eseményen készült fotók megtekinthetők a galériában.


FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...