Kérjük ha teheted, támogasd adód 1%-val a FUTÓBARÁTOK Egyesületet. Adószámunk: 18988132-1-08 Köszönjük!


2010.07.25
Sikeresen lezajlott az I. Gyõr-Lipót verseny

Kellemes futóidõ, némi széllel fogadta az I. Gyõr-Lipót verseny részvevõit. Most debütált a futótársakból, barátokból, családtagokból álló rendezõi stáb is. 3/4 10-kor a tandemes egységek rajtoltak el, majd 10 órakor a futók. A szigetközi úton a települések frissítõállomásai várták az áthaladókat. Gyõrladaméron és Ásványrárón a váltások zajlottak. A Lipóti fürdõben csodálatos környezetben kialakított célba érkeztek a futók. Sajnos a nézõsereg - nyári hétvégi napokon 5000 fürdõzõ - hiányzott a fürdõben. Így legalább a sportolóké volt az egész, kiélvezhették az általa nyújtott lehetõségeket.

Délre elkészült a finom bográcsgulyás és egy sör mellett lehetett elemezgetni a történéseket. Az eredményhírdetésen a Nike, Coca-Cola, AMC, Papír Kontúr, Borsodi, Chio, Fapuma, RP, Fortuna Tekézõ, Spuri Futóbolt ajándékait és a Lipóti Pékség meleg kenyereit kapták a díjazottak.

Az esemény hangja Péter Attila volt. Az idõmérést az Agni-Timing végezte.

Köszönet a támogatóknak: Gyõr, Lipót, Gyõrújfalu, Gyõrzámoly, Gyõrladamér, Dunaszeg, Ásványráró, Hédervár Önkormányzatai. Duna Takarékszövetkezet, Falu-Tv, Patent, MÉH, Eurokardán, SZA-BI Qualit, Seneka Bt, Fenesi Autóüveg, KÕ-LAP-DA Kft.

Médiatámogatók: Oxigén Rádió, Kisalföld, Revita TV, Gyõri Rádió, GYÕR.NET

Az eseményen készült fotók megtekinthetõk a galériában.


FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...