Kérjük ha teheted, támogasd adód 1%-val a FUTÓBARÁTOK Egyesületet. Adószámunk: 18988132-1-08 Köszönjük!


2012.01.24
Hétvégi 50-es információk

Januárban minden vasárnap volt közös futásunk. 15-én voltunk a legtöbben, az eddigi hétvégi tényői futásaink csúcslétszáma volt 23 fővel. Megtettünk együtt többször 20-25-30 km-t, de ami most jön mindent vinni fog.
Január 29-én vasárnap újabb távolságokba szeretnénk eljutni. Az apropót Otti régi elképzelése adja, az ötvenedik születésnapján szeretett volna lefutni 50 km-t a pápai szülőházától a Győrújbaráti lakhelyünkig. A tervét megosztotta velünk. Mi sem akartunk kimaradni belőle. Vasárnap együtt indulunk Barátiról Pápára 8 órakor. Aki ajánlotta, hogy tud kocsival jönni a szállításba segít: B. Miki, P. Szilárd, B. Ervin, N. András, V. Peti, V. Zsuzsi, F. Ottó (így 39 főnek van hely)
Pápáról kb. 9 órakor szeretnénk elrajtolni a Nagygyimót-Csót-Pápateszér-Bakonytamási-Gic Sokorópátka-Tényő-Győrújbarát útvonalon. A futókat a szállító autók kísérik a megbeszélt helyeken megállnak. Mindenki hozzon a szükségleteinek megfelelő egyéni frissítőt (flakonban víz,tea, iso, szőlőcukor, gél, banán...)
Cél Győrújbaráton nálunk (szerk: Juditéknál), itt összevárjuk egymást. Lehetőség szerint hozzatok fényképezőt, megörökíteni az eseményeket.
A célba érés után a győrújbaráti Civilházba megyünk: Veres P. u. 7. Ott lehetőség lesz zuhanyozni, enni, inni, táncolni....A készített képeket, videókat is megnézzük.

Szeretettel várunk benneteket.

Kimaradt információk: Reggel találkozó 8 óra előtt (úgy, hogy 8-kor már indulnánk Pápa felé) Juditéknál. Térkép itt. Ha nem találsz oda, találkozó 7:30-kor a Baumax parkolójában. Onnan is megyünk többen együtt Juditékhoz.

FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...