2012.01.24
Hétvégi 50-es információk

Januárban minden vasárnap volt közös futásunk. 15-én voltunk a legtöbben, az eddigi hétvégi tényõi futásaink csúcslétszáma volt 23 fõvel. Megtettünk együtt többször 20-25-30 km-t, de ami most jön mindent vinni fog.
Január 29-én vasárnap újabb távolságokba szeretnénk eljutni. Az apropót Otti régi elképzelése adja, az ötvenedik születésnapján szeretett volna lefutni 50 km-t a pápai szülõházától a Gyõrújbaráti lakhelyünkig. A tervét megosztotta velünk. Mi sem akartunk kimaradni belõle. Vasárnap együtt indulunk Barátiról Pápára 8 órakor. Aki ajánlotta, hogy tud kocsival jönni a szállításba segít: B. Miki, P. Szilárd, B. Ervin, N. András, V. Peti, V. Zsuzsi, F. Ottó (így 39 fõnek van hely)
Pápáról kb. 9 órakor szeretnénk elrajtolni a Nagygyimót-Csót-Pápateszér-Bakonytamási-Gic Sokorópátka-Tényõ-Gyõrújbarát útvonalon. A futókat a szállító autók kísérik a megbeszélt helyeken megállnak. Mindenki hozzon a szükségleteinek megfelelõ egyéni frissítõt (flakonban víz,tea, iso, szõlõcukor, gél, banán...)
Cél Gyõrújbaráton nálunk (szerk: Juditéknál), itt összevárjuk egymást. Lehetõség szerint hozzatok fényképezõt, megörökíteni az eseményeket.
A célba érés után a gyõrújbaráti Civilházba megyünk: Veres P. u. 7. Ott lehetõség lesz zuhanyozni, enni, inni, táncolni....A készített képeket, videókat is megnézzük.

Szeretettel várunk benneteket.

Kimaradt információk: Reggel találkozó 8 óra elõtt (úgy, hogy 8-kor már indulnánk Pápa felé) Juditéknál. Térkép itt. Ha nem találsz oda, találkozó 7:30-kor a Baumax parkolójában. Onnan is megyünk többen együtt Juditékhoz.

FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...