Kérjük ha teheted, támogasd adód 1%-val a FUTÓBARÁTOK Egyesületet. Adószámunk: 18988132-1-08 Köszönjük!


2011.07.17
Győr-Lipót információk

Vasárnap a versenyre időben érkezzetek. Parkolási lehetőség az egyetem körüli parkolókban lesz. A Kiscsarnokban várjuk a futókat a versenyirodával. A Nike cipőteszt is idelátogat, lehetőség lesz tesztcipőben teljesíteni a távot.

A futóverseny kísérőeseménye a tandemkerékpárosok és kerékpárosok túrája. 3/4 10 kor rajtolnak el, hogy a bicikliúton kényelmesen haladjanak a futók előtt. Még lehet jelentkezni a tandemek kipróbálására. A tandemesekhez csatlakozni lehet saját kerékpárokkal. A nevezési díj 2 000 Ft, amiért rajtszámot és pólót kapnak a jelentkezők. Ugyanazon az útvonalon haladnak, mint a futók és a célba a Lipóti Élményfürdő területére gördülnek be.  Fürdési lehetőség,  frissitők és  finom falatok várják a bringásokat is. Aki úgy gondolja, hogy a futó társát elkísérné, inkább így tegye, ne a keskeny kerékpárúton a futómezőny mellett. A bringák visszaszállításáról ill. a visszatekerésről mindenki maga gondoskodjon.

FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...