2011.07.17
Gyõr-Lipót információk

Vasárnap a versenyre idõben érkezzetek. Parkolási lehetõség az egyetem körüli parkolókban lesz. A Kiscsarnokban várjuk a futókat a versenyirodával. A Nike cipõteszt is idelátogat, lehetõség lesz tesztcipõben teljesíteni a távot.

A futóverseny kísérõeseménye a tandemkerékpárosok és kerékpárosok túrája. 3/4 10 kor rajtolnak el, hogy a bicikliúton kényelmesen haladjanak a futók elõtt. Még lehet jelentkezni a tandemek kipróbálására. A tandemesekhez csatlakozni lehet saját kerékpárokkal. A nevezési díj 2 000 Ft, amiért rajtszámot és pólót kapnak a jelentkezõk. Ugyanazon az útvonalon haladnak, mint a futók és a célba a Lipóti Élményfürdõ területére gördülnek be.  Fürdési lehetõség,  frissitõk és  finom falatok várják a bringásokat is. Aki úgy gondolja, hogy a futó társát elkísérné, inkább így tegye, ne a keskeny kerékpárúton a futómezõny mellett. A bringák visszaszállításáról ill. a visszatekerésrõl mindenki maga gondoskodjon.

FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...