2011.02.03
VIII. Szigetköz Minimarton

A következõkben a Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub meghívását olvashatjátok a VIII. Szigetköz Minimaraton versenyre:
 
Újra Mosonmagyaróvárra hívunk Titeket.

Elkészítettük a VIII. Szigetköz Minimaraton versenykiírását. Olvassátok át alaposan, mert sok újdonságot tartalmaz. Bevezetjük a chipes idõmérést. Ennek egyenes következménye, hogy jelentõsen megváltozik a nevezési rendszer. Az elsõ nevezési terminus május 12-ig tart, ebben az idõszakban fele a nevezési díj a helyszíninek. MINDEN CÉLBAÉRKEZÕ 4 ÉS 16 KM-EN BEFUTÓ ÉRMET ÉS A VERSENY EMBLÉMÁZOTT PÓLÓJÁT KAPJA.

A honlapról le tudjátok majd tölteni és kinyomtatni az egyéni okleveleteket. A korcsoportok dobogósai serleget kapnak. 4 kilométeren az abszolút elsõk külön díjazásban részesülnek. A 16 km dobogósai PÉNZDÍJBAN részesülnek, sõt a pályacsúcsért szintén pénzjutalom jár. Lesznek még külön díjak, egyéb meglepetések. Az ovisokat a táv teljesítése és a befutó érem átvétele után várja az ugrálóvár és a kisvonatos városnézés. Egyéb részletek a versenykiírásban a Strucc Futóklub honlapján: www.struccfutoklub.hu a Szigetköz Minimaraton menüpont alatt.

Mindenkit szeretettel várunk május 22-én Mosonmagyaróváron.

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub

FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...